Leerlingenraad

Opening van de paviljoenen op 15 september 2017. Op vraag van de leerlingenraad heeft de volledige directie zich aan de leerlingen voorgesteld.

Leerlingenraad01

Fotoshoot voor de kerstkaart 2017, met leden van de leerlingenraad in samenwerking met de werkgroep Public Relations en dit als resultaat.

Leerlingenraad02

Kerststalletjes en gebakactie voor Music For Life tijdens het oudercontact op 21 december 2017. Een recordopbrengst voor Sint-Vincentius en Music for Life, maar bovenal ook een ontzettend gezellige avond.

Leerlingenraad03

Twee soepuitdeelacties, waarvan een op dikketruiendag 6 februari 2018, naar aanleiding van de Vlaamse Week Tegen Pesten. Hierbij kreeg iedereen met vier stippen tegen pesten op een hand een gratis beker soep.

Leerlingenraad04

Helixavond, infoavond voor de leerlingen van het zesde leerjaar, op 9 maart 2018 met als thema Harry Potter. Leden van de leerlingenraad, verkleed in het thema, zorgden voor het onthaal en hielpen de ouders hun weg te vinden in het gebouw.

Leerlingenraad05

Sportevenement Leerlingen versus Leerkrachten voor de hele school. De finales tegen de leerkrachten vormen de eindactiviteit op vrijdag 29 juni 2018, de laatste schooldag.

Leerlingenraad06

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.