Schoolorganisatie

Het CLB is het Centrum voor Leerlingenbegeleiding.

Elke school in Vlaanderen werkt samen met zo’n centrum. In een CLB werkt een team van artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, psychologen en pedagogen. Samen met jou gaan ze op zoek naar een antwoord op jouw vraag.

Het CLB werkt gratis en iedereen is welkom: zowel ouders, leraren als de kinderen of jongeren zelf kunnen er terecht voor informatie, hulp en begeleiding.

clblogo

Vakantieregeling kerstvakantie

Fysiek of online gesprek met een medewerker

• tijdens de kerstvakantie alleen voormiddag
  • maak een afspraak via telefoon + 32 89 77 97 30

Informatie over studiekeuze

• maandag 3 en dinsdag 4 januari telkens van 8.30 tot 12.30 uur en van 13 tot 17 uur
  • maak een afspraak via telefoon + 32 89 77 97 30
  • zelf op zoek naar informatie: op www.onderwijskiezer.be vind je alles over studiekeuze, het studieaanbod van scholen, online tests die studiehouding peilen, enz.

[email protected] voor een anoniem gesprek

• van maandag 3 tot donderdag 6 januari 2022 telkens van 14 tot 21 uur – www.clbchat.be

clb chat

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.